Ziegner-Jagd Vadász- és Sportruházati bolt

Vállalkozásunk fő feladata, hogy a Sportvadászok, Sportlövők és Természetjárók igényeit termékekkel és tanácsadással a lehető legszélesebb körben és dinamikusan kiszolgáljuk. Kereskedelmi tevékenységünkhöz kapcsolódik folyamatosan bővülő fegyverjavítási és mérnöki szolgáltatás is.

Célunk továbbá, hogy folyamatos fejlődéssel elérjük, hogy vásárlóink igényeit a leghatékonyabb és legrövidebb határidővel kielégítsük, valamint a piac és a technika fejlődéseit nyomon követve a magunk által meghatározott szigorú minőségügyi és etikai szabályokat betartva egy dinamikus, stabil cég legyünk.

Forgalmazott márkáink

Elhatározottak vagyunk abban, hogy a jelenlegi piaci környezetben állandó, magas szinten tartsuk a jelenlegi és jövőbeli partnereink igényének megfelelő termékek és a végzett szolgáltatások minőségét melyekre garanciát vállalunk. Alapvető szempontnak tartjuk a vevői igények megismerését és az azokhoz történő alkalmazkodást. Vásárlóink és partnereink észrevételeit, esetleges egyedi igényeit figyelembe véve szolgáltatási és termék kínálatunkat folyamatosan igyekszünk bővíteni, tökéletesíteni. Kereskedelmi vonalunkon előnyben részesítjük a hazai gyártók kedvező árszintű és magas minőségű termékeit. Az ügyfeleink kiszolgálását, a mindennapi ügyfél kapcsolattartást flexibilisen, hatékonyan, az ügyfél számára legkedvezőbb módon próbáljuk végezni.

Mind kereskedelmi, mind pedig műszaki területen törekszünk üzleti- és beszállítói partnerkapcsolataink folyamatos szélesítésére. A jogszabályi, valamint szabványi előírásoknak megfelelő működésre építve egyre újabb piaci szegmensek megnyerését tűztük ki célul. Üzleti kapcsolataink szélesítésénél partnereink elégedettségét szeretnénk maximalizálni.