Trivenator Vadászati Oktató és Mérnöki Szolgáltató Kft.

A Trivenator Vadászati Oktató és Mérnöki Szolgáltató Kft. Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Pest megyei oktatótermeiben szervez vadászvizsgára felkészítő tanfolyamokat, mely elvégzése a vadászvizsgára jelentkezés feltétele. A képzés időtartama 100 óra, mely elméleti és gyakolati előadásokból épül fel.

A tanfolyam további részleteit megtalálod honlapunkon!

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (azonosító: G280000009639)
A Komárom-Esztergom megyei Vadászatra Jogosultak és Vadászok Szövetségének alapító tagja.
Tevékenységünket a (126/2013. (XII.17.) VM rendelet szabályozza. Felettes szervünk a NÉBIH, engedélyszámunk: 04.3/879-13/2014

2019. január 21-én vadászvizsgát megelőző tanfolyamot indítunk Érden. 

Következő Győrben induló tanfolyamunkon a 8. hallgató után minden egyes további hallgató jelentkezésével az ÖSSZES résztvevő 2 % kedvezményt kap az elméleti és a vadászterületi oktatás díjából. 

Várjuk a jelentkezéseket az elméleti oktatás új helyszínén, BUDAÖRSÖN tartandó vadászvizsgát megelőző tanfolyamunkra!

Fegyverismereti tanfolyamot indítunk tatabányai oktatótermünkben.

Tanfolyam díja: 25 000.- forint + ÁFA

Tanfolyamvezető: Drobny László 06-30-226-7446

 

További információ: (70) 704-2300, trivenator@gmail.com

Kedves tanulni vágyók!

Az alábbi helyszíneken indítunk vadászvizsgát megelőző tanfolyamot:

Tatabányán: 2019. január 03-án

Győrben: 2019. január 08-án

Érden: 2019.január 21-én

A jelentkezés az oldal alján közvetlenül leadható.

Elmélet
Kellő ismeretekkel látunk el a vadászható fajokról, vadászati módokról, vadgazdálkodási és vadászati berendezésekről, a vadászat során alkalmazott kutyafajtákról, vadbetegségekről illetve a fegyverekről. Megismertetünk a vadászati joggal, fegyvertartással.
Gyakorlat
Nagyvadas vadászterület vadgazdálkodási és vadászati berendezései, társas vadászat modellezése, dokumentációk bemutatása (8 óra) • Apróvadas vadászterület vadgazdálkodási és vadászati berendezései, társas vadászat modellezése, dokumentációk bemutatása (8 óra) • Lőgyakorlat (12 óra) • Elsősegélynyújtás, lőtt sérülések ellátásának gyakorlása (2 óra)
Értékelés
A Hallgató a képzés során nyújtott, menet közbeni teljesítményének ellenőrzési és értékelési módja a szóbeli ellenőrzés-beszélgetés, szóbeli felelet, témazáró röpdolgozat, ellenőrzős dolgozat, felmérő dolgozat és házi dolgozat, teszt vegyes alkalmazása.
2018.12.23.

2019. január 08-án vadászvizsgát megelőző tanfolyamot indítunk. Akciónk erre a tanfolyamra még vonatkozik. Részletek a főoldalon.

2018.12.23.

2019. január 03-án vadászvizsgát megelőző tanfolyamot indítunk.

2018.11.27.

2018. december 03-án 17.00 órakor összeírást tartunk a következő vadászvizsgát megelőző tanfolyamunkra.

2018.11.15.

2018.11.27-én (kedden) 17.00 órakor összeírást tartunk Győrben a következő vadászvizsgát megelőző tanfolyamunkra.

2018.10.19.

2018.10.24-én (szerda) 16.00 órakor összeírást tartunk a következő soproni vadászvizsgát megelőző tanfolyamunkra.
 

2018.08.02.

2018.09.26-án indul a tatabányai vadászvizsgát megelőző tanfolyamunk.

Jelenleg futó és induló tanfolyamaink létszám telítettsége, helyszín szerint:

TATABÁNYA

95.00%

,

ÉRD

95.00%

,

GYŐR

75.00%

Következő tanfolyamaink indulási időpontja helyszínenként változik, a pontos időpontokat feltüntetjük honlapunkon valamint facebook oldalunkon is!

Érdekességek

Feltételezve, hogy manapság már nincsenek babonás vadászok, irományunk a múltbéli magatartásokat és viselkedéseket mutatja be.
Munkánkat nagyban segítette Lakatos Károly VADÁSZHIT. A MAGYAR VADÁSZBABONÁK ÉS HIEDELMEK KULTUSZA és a Beregszászi-Patay VADÁSZTŰZNÉL című könyve.

Nézzük, mit is tehet egy vadászember, hogy biztosan sikeres legyen a vadászat, avagy hogyan lehet a saját szerencséjének kovácsa:

A képen pirossal bekarikáztuk.

Receptek

A páchoz való zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, majd vastagabb karikára / nagyobb kockára vágjuk, a vöröshagymát negyedeljük és edénybe tesszük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a citrom levét, a fűszereket (bors, boróka, babér) és kb. 1,5 liter vízzel öntjük fel.

20 percig főzzük, majd kihűtjük. Ha hidegre hűlt, ráöntjük a két darabbal lévő őzcombra úgy, hogy azt mindenhol teljesen ellepje. Az edényt alufóliával fedjük és a húst ebben a pácban 2-3 napig érleljük, szigorúan hűtőben tartva. Félidőben átforgathatjuk a húsokat, hogy mindenhol egyformán átjárják az ízek. 

(...